AktuelltAktiviteterArtiklarKommunenFörbundet SPFseniorernaFöreningen i Danderyd Bli medlemInbjudanLogga inVillkor
2021-04-15

Aktuellt

Kommande aktiviteter

På onsdagarna framöver är det boule i Enebyberg kl 14. Kontaktman Maria Avellán avema@telia.com 073-618 67 43 

Den 16 oktober kl 10 är Idun medarrangör till en kulturpromenad som utgår från busskuren vid Djursholms torg. Den ingår i Kulturbiennalen och är öppen för alla. Man bör ha bra skor och termos med kaffe med sig. Räkna med att promenaden tar 2 timmar. 

28 oktober kl 15.00 kan man besöka en tapetserare i arbete. Catharina Hammarström har sin verkstad vid Djursholms Ösby station, Frejavägen/Norevägen. Anmäl senast 26/10 till spf.idun@gmail.com. Besöket kostar 100 kr (betalas till Idun på bg 5314-8979) och vi kan vara max 10 personer.

Den 9 november har vi en föreläsning om artros med praktiska övningar. Anmäl intresse till spf.idun@gmail.com så skickar vi mer information.

Den 16 november har vi en berättarföreställning som heter Siri och August – 1800-talets kärlekssaga. Anmäl intresse till spf.idun@gmail.com så skickar vi mer information.

Den 23 november har vi ett kåseri om tankspriddhet, garanterat roligt. Anmäl intresse till spf.idun@gmail.com så skickar vi mer information.

Hur stort är intresset för en utflykt till Löfstad slott med julmarknad och besök i Rademachersmedjorna i jultider? Svara till spf.idun@gmail.com så kanske bokar en sådan utflykt.

2021-10-07

Nyvalda styrelseleamöter

Vid styrelsemötet efter årsmötet den 31 augusti utsågs följande:

 • Ordförande Gull Axén
 • Vice ordförande Torsten Sjögren
 • Sekreterare Ingrid Erneman
 • Ekonomiansvarig Anita Enflo
 • Programansvarig Maria Avellan
 • Medlemssekreterare Gabriella Zaunders

2021-09-05

Utflykt till Älvkarleby

Heldagsutflykt med buss. Lunch och förmiddagsfika ingår.

Tisdagen den 21 september. Pris 550, gäster 625. Anmälan och betalning (bg 5314-8979) senast 14/9 på spf.idun@gmail.com eller tel. 08 755 82 90.

Start: 2021-09-21

Läs mer...

2021-08-01

Vilka regler gäller för elsparkcykel?

Vi är många gående som delar utrymme med elsparkcyklar. Vilka regler är det som gäller?

 • En elsparkcykel klassas som en cykel förutsatt att den inte går fortare än 20 km/tim.
 • Det är inte tillåtet att skjutsa på elsparkcykeln. Skjutsar man på elsparkcykel väntar 500 kr i böter/person och fem år i belastningsregistret.
 • Barn under 15 år måste bära hjälm.
 • Fordonet ska vara utrustat med broms och ringklocka.
 • Vid mörkerkörning ska fordonet ha reflexer och belysning fram och bak.

Vid körning mot rött ljus av både cyklister och elsparkcyklister är bötesbeloppet  1500 kr.

Källor:

2021-07-25

Medlemsbladet juni 2021

Nu finns senaste numret av SPF Idun Danderyds medlemsblad på nätet. 

2021-06-22

Kevinge omvandlas till trygghetsboende

Socialnämnden har fattat beslut om att föreslå till kommunstyrelsen att Kevinge seniorboende omvandlas till trygghetsboende. Förslaget innebär att en aktivitetssamordnare anställs och att Kevingehuset utvecklas till ett aktivitetscentrum för seniorer i huset och närområdet.

2021-06-20

Promenad i Skulpturparken i Täby

Promenaden i Skulpturparken lockade 7 personer. CG Ekberg har gjort 9 statyer i brons som är utplacerade längs en trevlig promenadväg. Vi brottades lite med QR-koderna för att lyssna till ljudfilen som finns till varje skulptur och beundrade skulpturerna och CG Ekbergs val av titel och ytbehandling på skulpturerna. Promenaden rekommenderas!

Gull

2021-05-20

Promenad 20maj i Täby Skulturpark

På torsdag 20/5 blir det kulturpromenad i Centralparken i Täby (Täby Skulpturpark) för att titta på CG Ekbergs skulpturer. Vi ses vid Norskogsbadet kl 10.00 med fika i ryggan. Det kan vara svårt med parkeringsplatser i direkt anslutning till badet, så var ute i god tid om du far med bil. 

Man kan också ta sig dit med Roslagsbanan till Näsby Park och promenera till samlingsplatsen. Man går till vänster på Eskadervägen, går förbi Kupan och kan sen hitta promenadväg som leder in i Centralparken. Norskogsbadet och utegymmet ligger längst bort i parken. Man ska gå under Centralvägen.

Det finns en ljudfil som man kan ladda ned innan man startar rundan och som man kan lyssna till vid varje konstverk, så ta gärna med mobilen och hörlurar.

Gull

Carl-Gustaf Ekberg

2021-05-19

Promenad i vårsolen

På Kristi Himmelsfärdsdag var vi 10 vårglada medlemmar som gick 7 km på gamla banvallen från Eddavägslinjen och längs vattnet i Djursholm. Fikade gjorde vi i den grönskande udden vid Baracuda och satt på resterna av det gamla lusthuset som funnits där.

2021-05-18

Promenad 13 maj

Det är Kristi himmelfärdsdag så många är väl inte hemma, men vi som är samlas på parkeringen vid Ösby station (den mot Vendevägen) för att promenera på gamla banvallen. Samling kl 10.00 med fika i ryggan. Väl mött! Gull 

PS Stationsbyggnaden lär ha byggts om. Bild från Gunnar Ekevings imponerade webbsida

2021-05-12

Promenad 6 maj

Vi ser inte ut att ha speciell tur med vädrat. Torsdagen blir regnig. Men för den som vill promenera blir det denna vecka Tranholmen som gäller. Träffpunkten blir brofästet kl 10.00 med fika i ryggan. Alternativt kan det bli en promenad i närområdet, som kanske är mindre backig än Tranholmen. /Gull

2021-05-05

19 maj 13:00 Digitalt seminarium om makuladegeneration

Synskadades Riksförbund Stockholm Gotland inbjuder till ett digitalt seminarium om ögonsjukdomen Makulade­generation  (åldersförändringar i gula fläcken) onsdagen den 19 maj kl. 13.00 - 15.00 digitalt via Teams.

Överläkare och professor Anders Kvanta, S:t Eriks Ögonsjukhus, föreläser och därefter finns det gott om tid att ställa egna frågor.

Anmäl dig senast måndagen den 17 maj  till Christina Sönnergren, SRF Stockholm och Gotlands län, tel 08-462 45 08 eller : christina@srfstockholmgotland.se

2021-05-05

Nytt datum för årsmötet 2021-08-31

Äntligen ska det bli av. Några semlor bjuder vi inte på denna gång som är brukligt. Vi hittar på något annat.

2021-05-05

Promenad 29 april

Vi var 20 personer och två hundar som promenerade vid Sätra ängar i det något kyliga vårvädret. En tur bort till Bergendal blev det också. Vitsipporna blommade så fint i backarna./Gull

2021-04-30

Dalslandsresa i 19-21 augusti

Dalslandsresan 2020 blev inställd pga Covid. Nu hoppas vi kunna genomföra den i augusti detta år i stället. Vi har fått erbjudande om samma pris detta år. Jag bifogar förra årets inbjudan. Datum blir 19 – 21 augusti (preliminärt).

Om du är intresserad av att följa med på resan vill vi gärna få reda på det ganska snart, så att vi kan boka resan. Vi försöker begränsa antalet i bussen till 20 personer, men det är inte säkert att det går. Vi kommer väl alla att vara vaccinerade vid det laget.

Här är mer information.

Hoppas på snabbt och positivt svar!

Gull Axén
Gull.axen@telia.com

2021-04-28

Promenad 29 april

Samling torsdag 29 april vid Sätraängskyrkan kl 10.00 med fika i ryggan för promenad vid Sätra ängar. Väl mött!/Gull

2021-04-28

Visa hänsyn cyklister!

Samvaron gående och cyklister är problematisk, speciellt när gång- och cykelbanan är gemensam. Cyklisterna varnar inte med ringklocka vid omkörning då det finns risk för att den gående inte är medvetna om att de ska köras om. Cyklisterna sänker inte hastigheten vid omkörningen av gående.

Maxhastighet för cyklister på gångbana är gångfart, ca 5-7 km/tim. Cyklister har väjningsplikt och alltså ska kunna stanna om den gående råkar komma ivägen. Cyklar måste enligt lag ha ringklocka.

Källor:

 • “Det finns inga generella regler för vilken sida du som är gående ska använda på en gångbana eller gångväg. Det kan finnas lokala föreskrifter och de är då utmärkta med vägmärken. “ Transportstyrelsen 
 • “När du cyklar på en gågata eller ett gångfartsområde är högsta hastigheten gångfart och du har väjningsplikt mot gående.” Transportstyrelsen
 • På en gågata och i ett gångfartsområde gäller särskilda krav. “Du får inte köra fordonet med högre hastighet än gångfart.” Transportstyrelsen
 • Enligt lag måste en cykel alltid ha ringklocka. Transportstyrelsen

2021-04-26

Kontakt via epost med allt fler

Det är så väldigt mycket enklare att sända meddelanden per epost än brev. Billigare, enklare, snabbare. 

Men alla epostadresser har inte fungerat. Nu har vi skrivit vanliga pappersbrev till 46 medlemmar och fått fungerande epostadresser från 12 (hittills...). Det är 26%. På annat sätt har vi fått ytterligare 5 rättade adresser.  Riktigt bra.

Men har du inte fått epost från oss under våren så är det något som inte fungerat. Tag gärna kontakt med mig (hibratt@gmail.com) så ska vi se om vi kan hitta en lösning.

Vi är väl medvetna om att alla medlemmar inte har epost eller vill av någon anledning att vi inte tar kontakt den vägen. Det är helt ok. Vi fortsätter med att sända vår medlemsblad och annat som vi alltid gjort.

Men eposten underlättar verkligen för oss.

/Hans Iwan, webbmaster

2021-04-24

INSTÄLLT ÅRSMÖTE

Iduns årsmöte skulle ha hållits den 4 maj 2021. Restriktionerna om max 8 personer för möten gäller fortfarande och med den utveckling som pandemin covid-19 genomgår är det så osäkert om/när vi får börja leva mer normalt igen. Därför ställer vi in årsmötet den 4 maj och återkommer med nytt datum, som sannolikt blir i början av hösten. Ny kallelse kommer när vi bestämt datum.

 

SPF Seniorerna Idun Danderyd/Styrelsen 

2021-04-23

Promenad 22 april

Efter att ha sett på väderprognosen för torsdag är sannolikheten ganska liten för att det ska bli en trevlig vårpromenad på torsdag. För dem som vill trotsa kyla och regn blir träffpunkten P-platsen vid Danderyds kyrka kl 10.00. Jag kommer troligen inte, så ni får bestämma själva vart (om) ni går.

/Gull

2021-04-20

Idun 1-21

Marsnumret av Idun Danderyds medlemsblad innehåller bl.a.

 • Kallelse till årsmöte 2021
 • Årsmöte - Förslag dagordning
 • Verksamhetsberättelse
 • Ekonomisk redovisning
 • Valberedningens förslag

 Här finns hela medlemsbladet.

(PS Medlemsbladet syns inte i Chrome på Android om man inte gör på följande sätt:
Långtryck på länken. Klicka på "Förhandsgranska sidan". Klicka på Ladda ned. Klicka på de tre vertikala punkterna längst upp till höger. Klicka på Nedladdningar. Klicka på "Idun Medlemsblad". Klicka på Öppna med Google PDF-läsare.  Otroligt krångligt men det är så Google vill ha det.)

2021-04-17

Promenaden den 15 april: Näsby Park

Vi var 20 personer som promenerade längs stranden i Näsby Park i det vackra vårvädret. Fullt med scilla och vårlök och även vitsippor såg vi. Fikat intogs på terrassen utanför Näsby Slott.

2021-04-16

Resa till Hangö i Finland i juli

Tillsammans med SPF Österåker planerar en resa till Hangö i Finland under fyra dagar i juli. Här finns mer information.

2021-04-15

Årsmöte den 4 maj

Årets årsmöte äger rum den 4 maj 14:30 i eller utanför Kevinge värdshus. Sista anmälningsdagen är den 1 maj.

2021-04-15

Promenad 8 april

I torsdags var vi 18 personer som spanade efter våren vid Ekebysjön och Ösbysjön. Lite kallt var det kanske men det blev några km i alla fall.
Gull Axén

2021-04-12
Läs mer...

Promenad 8 april

Vi samlas vid P-platsen Danderyds kyrka kl 10.00 med fika i ryggan. Vi hoppas kunna möta lite av våren vid Ekebysjön och Ösbysjön. Väl mött! Gull

2021-04-08

Promenader mm

Vi tar paus i promenerandet till efter påsk.

Vi har fått en möjlighet att vara med på SPF Österåkers resa till Hangö 13 – 16 juli. Resan kostar c:a 6 000. Är du intresserad så hör av dig på spf.idun@telia.com så skickar jag prospektet. Anmälan till mig senast 19 april.

Vi planerar också att genomföra resan till Dalsland som vi ställde in förra sommaren. Den blir i så fall under senare delen av augusti. Mer information kommer, håll utkik på denna webb.

/Gull

2021-03-30

Promenaden 25/3

Idag var vi femton pensionärer som under Gustav Giertz ledning tågade norrut från Näsa Äng i Täby. Vi gick 11600 steg och 6,8 kilometer.

Nästa vecka tar vi påskpaus.

Torsten Sjögren

2021-03-26

Promenad 25 mars

Den här gången blir det en promenad utanför kommunen. Samling vid Näsa äng i Näsby Park för promenad i riktning Hägernäs. Samling som vanligt med fika kl 10.00. Om man inte kör bil kan man åka Roslagsbanan med kort promenad. Trevlig vårpromenad! Gull

2021-03-24

Promenaden 18 mars

Idag gick vi under Gustav Giertz ledning norrut från Djursholms golfklubb. Vid Näsbyvikens båtklubb vände vi söderut längs vattnet. Kaffepausen togs vid Barracudaparken. Sen gick vi Eddavägsbanan tillbaka. Det blev nästan 11000 steg och 6 kilometer. Gruppen bestod av 16 pensionärer.

/Torsten Sjögren

PS Klicka på Läs mer... nedan och se fler bilder.

2021-03-18
Läs mer...

Promenad 11 mars

Om vädret tillåter utgår gruppen från P-platsen vid Kevinge golfbana, kl 10.00 med fika i ryggan som vanligt. Tänkt promenad utefter Edsviken åt något håll.

Jag tar gärna emot förslag på utgångspunkter för promenaderna på gull.axen@telia.com. De närmaste veckorna har jag inte möjlighet att promenera själv på grund av flyttning, men hoppas att ni får trevliga promenader, så återkommer jag så fort jag kan. /Gull

2021-03-10

Promenad i Stocksund och södra Djursholm

Vi promenerar i gränstrakterna mellan Stocksund och södra Djursholm. Samling Ösby station, P-platsen mot Vendevägen 25/2 kl 10.00. Fika i liten rygga som vanligt, vi hoppas vi hittar en trevlig rastplats. Väl mött! Gull

2021-02-24

Promenad på Tranholmen 18/2

Vi promenerar på Tranholmen i vinterskrud. Samling antingen kl 10.00 på parkeringsplatsen vid Lagman Linds väg/Långängsvägen eller kl 10.15 vid bron över till Tranholmen. Fika i ryggsäck som vanligt. Väl mött! Gull

2021-02-16

Promenad i Enebyberg 11/2

Ni träffas på Enebergs IP kl 10 med fika som vanligt. Jag är tyvär förhindrad att deltaga dena gång men hoppas att någon annan tar på sig ledarrollen. Jag vill gärna veta om ni kommer på var vi ska gå nästa vecka, på mail eller på telefon. Trevlig promenad! Gull

2021-02-10

Promenad i Altorp 4/2

Vi samlas även denna vecka vid Altorp och hoppas att spåren är promenadvänliga efter snöandet. Samling kl 10.00 med fika i ryggsäck. Väl mött! Gull

2021-02-03

KPR 23 november

Läs här om vilka ärenden som behandlades, t.ex. hur går det med Ginnungagap och hur det går med pandemin i kommunen.

2020-12-05
Läs mer...

Gull Axén om föreningen i Coronatider

Coronan präglar föreningen likson samhället i stort. Aktiviteterna har gått i stå förutom promenaderna. Styrelsens möten sker över Internet. Årsmötet 2021 får ske via epost, säger ordföranden Gull Axen.

2020-11-17
Läs mer...

Hur går det för geriatriken i Danderyd?

För en tid sedan skulle en patient flyttas från sjukhuset till Danderyd geriatrik för rehabilitering. Men det gick inte för geriatrik klara inte sondmatning. Patienten hänvisades till Sollentunageriatriken.

Anita Enflo informerar tar gärna tar emot exempel och synpunkter per telefon.

2020-11-16
Läs mer...

Kommande aktiviteter

Med tanke på att vi inte vet när tillvaron återgår till mer ”normal” så kan vi I dagsläget inte presentera några datum för vårens aktiviteter, men detta är vad vi planerar för:

 • Besök av bokhandlaren i Djursholm för att prata böcker
 • Besök av författare
 • Besök av De tankspriddas Riskförbund
 • Forskningsrapport om åldringsprocessen.
 • Säker Senior, föredrag om artros
 • Kulturvandring med Linnéa Sallay i Stockholm
 • Dagsutflykt till Sigtuna
 • Dagsutflykt till Nora
 • Dagsutflykt till Älvkarleby
 • Utflykt till Birka
 • Kortare resa t.ex. Mannaminne, Höga kusten, Dalhalla.
 • Promenad i Meditationsparken i Täby
 • Promenader i Danderyd

Förhoppningsvis har vi datumsatta några av dessa aktiviteter i nästa medlemsblad. Det kan naturligtvis tillkomma andra aktiviteter.

2020-11-16

Iduns årsmöte 2021

På grund av rådande förhållanden kommer vi att skjuta på årsmötet för SPF Seniorerna Idun Danderyd till senare i vår. Förhoppningsvis har vi fått igång vaccinering, så att tillvaron kan återgå till mer normala former eller så håller vi årsmötet utomhus. Kallelse kommer i nästa medlemsblad.

2020-11-16

Björn Beermann har avlidit

Björn Beermann, uppskattad styrelsemedlem i SPF Seniorerna Idun Danderyd, har lämnat oss.

2020-11-12
Läs mer...

Eddavägslinjen

I höst har vi promenerat på banvallen från Eddavägslinjen. När villasamhället Djursholm grundades 1889 av Henrik Palme var en av förutsättningarna att det fanns en snabb tågförbindelse med Stockholm. Vid varje station finns det skyltar om tiden som var. Läs om vad man ser på gamla banvallen. Foto: Gull Axén.

2020-11-11
Läs mer...

Höstens promenader

I höst har vi promenerat i brist på annat. Foto: Gull Axén.

2020-11-11
Läs mer...

Promenad i Hagaparken

I oktober var vi i Hagaparken och fick en guidning med efterföljande musikupplevelse. Foto: Gabriella Zaunders.

2020-11-10
Läs mer...

Florist i arbete

En regnig dag i början av oktober var några få av våra medlemmar glada att vara inomhus och titta på Laila Månsson, som visade upp sina färdigheter med blommor. Hon hade valt vinrött som temafärg och band flera vackra buketter. Foto: Gabriella Zaunders.

2020-10-27
Läs mer...

29 oktober Promenad på Tranholmen

På torsdag prövar vi att gå Tranholmen runt, vi samlas kl 10 på en liten parkering som finns vid korsningen Långängsvägen/Lagman Linds väg med en promenad längs vattnet till Svanholmsparken där man beräknas kunna ansluta vid 10.15 (om man kan parkera där). Fika i liten ryggsäck. Promenad c:a 4 km från Långängen tror jag. Väl mött! 

Kommunstyrelsen beslöt att den ponton som utgör bro till Tranholmen skulle läggas på plats från och med den 17 augusti 2020 inför skolstarten höstterminen 2020. 

2020-10-26

Storskraken från Djursholm

Jag älskar att fotografera, under våren blev det fåglar, både vanliga och ovanliga vingar om jag ser någon. Jag är inte någon skolad fågelskådare men väldigt intresserad av våra vackra bevingade svävare och vadare. I maj månad i år, ja ni vet denna covid19 tid som drabbat oss alla, man kan nästan tror att det är en fågel, men nej, nej något mycket värre. Covid19 är inte en vacker fågel.

2020-10-25
Läs mer...

Möte med kommunen

Vid senaste mötet med kommunen i KPR fick vi en rapport om Corona-krisen. Spridningen av smitta har varit begränsad. Andra ämnen som togs upp: Ginnungagap, avvecklingen av kommunens hemtjänst, mm. Utredningen om seniorbostäder rapportera vid nästa möte.

2020-10-02
Läs mer...

Promenad i Täbys lokal för meditation

En strålande vacker höstdag samlades Idunstyrelsen och promenadgruppen vid Norrskogsbadet för en visning av Täbys meditationsanläggning. Vi fick en fantastisk guidning av skulptören och konstnären Carl-Gustaf Ekberg. På ett mycket livfullt och roligt sätt pratade han runt de olika konstverken, om hur de kommit till och tidigare namn som de haft. Han har bott i Danderyd större delen av sitt liv och vi känner honom för statyerna både i rondellen i Mörby Centrum och den vid korsningen Mörbyleden – Vendevägen. I den vackra Centralparken i Täby står nio av Carl-Gustafs bronsstatyer. Foto: Gabriella Zaunders.

2020-09-30
Läs mer...

Kulturvandring i Hagaparken

Vi får en guidning som leds av Linnea Sallay, auktoriserad Stockholmsguide och artist. Hon berättar intressant historik om den vackra parken med sina unika byggnader. Bl a Koppartälten, Gustav III’s paviljong, Haga Slott, Ekotemplet. I parken ligger också den exotiska Turkiska Paviljongen och den Kinesiska Paviljongen. För att inte tala om resterna till ett jätteslott som kungen planerade för sig – så spännande!

Onsdagen den 28 oktober kl 11.00. Samling vid Norra grindarna. Man tar sig till Hagaparken på egen hand. Busshållplatsen heter Haga Norra och det finns bilparkering där (parkera inte vid koppartälten!) Tag med eget fika som vi kan njuta av i Ekotemplet till sång och musik, gärna också en hopfällbar pall. Kostnad 200 kr. Anmälan till spf.idun@gmail.com senast 22/10. Betalning till bg5314-8979. Vi kan vara max 20 personer.

2020-09-28
Läs mer...

Byt e-postadress

Byt e-postadress

0000-00-00
Läs mer...

En appell

Till våra medlemmar i aktiv ålder

För att vår förening ska kunna leva vidare och utvecklas krävs ett aktivt engagemang från medlemmarna. Därför behövs anmälningar från er som känner ansvar och vill bidra och få ett stimulerande uppdrag i styrelsearbetet eller som funktionär. Kontakta någon i valberedningen eller i styrelsen för mer information.


På gång

Bridge
Det nu finns möjlighet att spela bridge på torsdagar för er som är intresserade. Hör av er till Åsa Orrgård på 08-755 69 93 eller asa.orrgard@telia.com.

Golf
Ingegerd Linton tfn 0709-66 56 65, epost: lintoningegerd@gmail.com 

Golf är en utmärkt aktivitet för motion, friskvård och social gemenskap 
Stig gson Driva, SPF-are från Skurup har skrivit om detta i en bok som finns att läsa GRATIS på nätet! Gå till Alla golfare skänker mig glädje eller sök på nätet på: gsonbok.se Budskapen i boken vänder sig till alla, inte bara golfare!

Årsavgiften 2021

Vi påminner om att du kan betala SPF Seniorernas medlemsavgift med e-faktura via banken.

Om du har internetbank kan du anmäla dig, dock senast 20201231, för att få nästa års medlemsavgift via e-faktura. Då slipper du att hålla reda på inbetalningskortet och behöver inte heller fylla i ett långt OCR-nummer när du betalar. 

Alla banker klarar att hantera e-faktura via sina internetbanker. Exakt hur de går tillväga skiljer sig lite åt beroende på bank.

Kontakta din bank direkt så får du hjälp.

Ny webb: SPF Idun Danderyd Extra

Vi i styrelsen för SPF Idun Danderyd har inte tyckt att vi fullt ut kunnat berätta om vår verksamhet i förbundet webb. Därför att vi skapat en extrawebb där vi kan presentera vad vi gör mer som vi vill.

 

Webbar blir aldrig färdiga. De ska ständigt utvecklas efter hur den besöks  och vad besökarna säger hur de vill att den ska vara.

 

Så nu när du är här gör en rundtur och berätta sedan vad du tycker. Innehållet svarar vi alla för i styrelsen, men det mer tekniska faller på mig som utvecklat webben och svarar för vidareutvecklingen.

 

Hör av dig med ros och ris. 

 

Hans Iwan Bratt, hibratt@gmail.com


Ta fram ett sjukvårdspolitiskt program

SPF Idun i Danderyd vill att SPF riks tar fram ett hälso- och sjukvårdspolitiskt program.

Ökat inflytande i kommunen

Landets organisationer för pensionärer har gått samman för att öka inflytandet genom de kommunala pensionsärsråden.

 

SPF Seniorerna Idun Danderyd
Edsviksvägen 1 A 182 57 DANDERYD
Telefon: 08-7558290 spf.idun@telia.com
Red: Hans Iwan Bratt. epost: hibratt@gmail.com.